0774.570.573
Video

Lucruri pe care le puteti face cu un televizor LCD defect

Lucruri pe care le puteti face cu un televizor LCD defect

Fie ca televizorul LCD are ecranul spart, probleme de afisare, probleme cu difuzorul sau alte probleme, aveti cateva optiuni pentru care puteti opta, pentru a va mai folosi in continuare de el.

 

Reparati Televizorul LCD 
Prima optiune pe care trebuie sa o aveti in vedere atunci cand televizorul LCD nu mai functioneaza, este sa apelati la servicii de reparatii Televizoare LCD.

Daca televizorul este inca in garantie, duceti-l la distribuitorul initial. Daca nu, apelati la un specialist in reparatii televizoare LCD, pentru o estimare de reparatie.
Exista service-uri care ofera reparatii pentru orice marca de televizor LCD. In functie de problema televizorului, acesta va fi reparat la un cost cu mult sub pretul unui televizor nou.

Vindeti Televizorul LCD

Unii oameni cumpara televizoare stricate pentru piesele pe care le pot utiliza pentru a repara alte televizoare. Exista in acest sens, si service-uri dispuse sa va cumpere televizorul.
Asadar, optiunea de a vinde televizorul LCD trebuie luata in calcul, daca nu doriti sau nu se poate realiza repararea acestuia.

 

Reciclati Televizorul LCD

Daca nici una dintre celelalte optiuni de mai sus nu va sunt potrivite, puteti alege sa reciclati televizorul. Aproape toate orasele au o zona de reciclare de electronice in care puteti lasa televizorul, pentru a fi mai departe reciclat. Aceasta este o optiune mult mai ecologica decat aruncatul la gunoi.  suna acum:
0774.570.573
Ai o problema cu televizorul tau?
Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in cel mai scurt timp
Articole